| Free shipping up € 75,- | Phone +31 (0)6 4645 5700 (10-18hr) |

Granada concert gitaren

Lesgitaren geproduceerd in europa
GRANADA concertgitaren zijn al meer dan een decennium een betrouwbare partner voor beginnende en ook voor de gevorderde spelers.
Muziek is een combinatie van gevoel en zelfexpressie. Met onze gitaren geven wij muzikanten van alle leeftijden en genres de mogelijkheid om op een fijn instrument deze inspiratie in gitaarspel te ontwikkelen en te laten klinken.

GRANADA-gitaren worden gemaakt in Europa - d.w.z. in dezelfde klimaatzone als waar ze worden bespeeld. De bossen worden met zorg gedroogd en zorgvuldig opgeslagen totdat ze kunnen worden verwerkt. Dit proces van drogen geeft een goede basis voor geluid, robuustheid en langdurig speelplezier.


Granada 2e thinline 5

Granada lesgitaren

De eisen die worden gesteld aan instap- en studentengitaren zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. Naast een robuust uiterlijk zijn een soepel bespeelbaarheid en natuurlijk een uitgebalanceerd geluid bijzonder belangrijk.
Samen met onze fabrikant hebben we een portfolio ontwikkeld dat zorgt voor een hoog niveau van enthousiasme en motivatie voor alle leeftijden.

De nitrocellulose coating in deze prijsklasse is redelijk vergelijkbaar met veel duurdere instrumenten. Samen met een goed gebalanceerde resonantie van het bovenblad helpt het de gitaren om snel te reageren, transparant te klinken en een mooi volume te bereiken.
Alle onze modellen zijn verkrijgbaar met een massief sparren- of cederblad, de afwerking is zijdemat of hoogglans.

De Houten rozet en binding rond het bovenblad zorgen voor frisse visuele accenten, vergulde mechanieken maken het geheel af. Bij alle Granada gitaren met een lengte van 65 cm, worden Knobloch Normal Tension snaren af fabriek bespannen.

Granada concertgitaren model 1/65 N - Granada "Natura" met olie finish:

Bijna geen enkele gitarist is zich ervan bewust dat hij tijdens het spelen altijd een lakoppervlak aanraakt. Met de olieafwerking benadrukt de nieuwe Granada “Natura” het directe contact met hout en bevordert op subtiele wijze zowel intuïtie als creativiteit.

De natuurlijke oliën die zonder toevoegingen worden gebruikt, accentueren de houtstructuur en beschermen tegelijkertijd het oppervlak.

Camelia-olie staat voor conserverende eigenschappen. Sinaasappelolie beschermt tegen snel uitdrogen, Tungolie is de laag die zorgt voor duurzaamheid en bescherming in de afwerking. Granada "Natura" gitaren zijn zowel ecologisch als gezond.
Granada

Reviews

Qwenny Van Hengel
Qwenny Van Hengel
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Alle benodigdheden bij elkaar, voor een prima prijs

4 maanden geleden
Qwenny Van Hengel
Qwenny Van Hengel
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Prachtige gitaar, zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding

4 maanden geleden
Laurens Vincent
Laurens Vincent
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Hele mooie gitaar

5 maanden geleden
Marco Alberto Luigi Pegoraro
Marco Alberto Luigi Pegoraro
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Class instrument!

7 maanden geleden
Iboya
Iboya
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

De gitaar is in het echt nog mooier

10 maanden geleden
Copyright © 2021 LP Guitars
cartmagnifiercrosschevron-downarrow-up