| Free shipping up € 75,- | Phone +31 (0)6 4645 5700 (10-18hr) |

Granada concert gitaren

Lesgitaren geproduceerd in europa
GRANADA concertgitaren zijn al meer dan een decennium een betrouwbare partner voor beginnende en ook voor de gevorderde spelers.
Muziek is een combinatie van gevoel en zelfexpressie. Met onze gitaren geven wij muzikanten van alle leeftijden en genres de mogelijkheid om op een fijn instrument deze inspiratie in gitaarspel te ontwikkelen en te laten klinken.

GRANADA-gitaren worden gemaakt in Europa - d.w.z. in dezelfde klimaatzone als waar ze worden bespeeld. De bossen worden met zorg gedroogd en zorgvuldig opgeslagen totdat ze kunnen worden verwerkt. Dit proces van drogen geeft een goede basis voor geluid, robuustheid en langdurig speelplezier.


Granada 2e thinline 5

Granada lesgitaren

De eisen die worden gesteld aan instap- en studentengitaren zijn de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen. Naast een robuust uiterlijk zijn een soepel bespeelbaarheid en natuurlijk een uitgebalanceerd geluid bijzonder belangrijk.
Samen met onze fabrikant hebben we een portfolio ontwikkeld dat zorgt voor een hoog niveau van enthousiasme en motivatie voor alle leeftijden.

De nitrocellulose coating in deze prijsklasse is redelijk vergelijkbaar met veel duurdere instrumenten. Samen met een goed gebalanceerde resonantie van het bovenblad helpt het de gitaren om snel te reageren, transparant te klinken en een mooi volume te bereiken.
Alle onze modellen zijn verkrijgbaar met een massief sparren- of cederblad, de afwerking is zijdemat of hoogglans.

De Houten rozet en binding rond het bovenblad zorgen voor frisse visuele accenten, vergulde mechanieken maken het geheel af. Bij alle Granada gitaren met een lengte van 65 cm, worden Knobloch Normal Tension snaren af fabriek bespannen.

Granada concertgitaren model 1/65 N - Granada "Natura" met olie finish:

Bijna geen enkele gitarist is zich ervan bewust dat hij tijdens het spelen altijd een lakoppervlak aanraakt. Met de olieafwerking benadrukt de nieuwe Granada “Natura” het directe contact met hout en bevordert op subtiele wijze zowel intuïtie als creativiteit.

De natuurlijke oliën die zonder toevoegingen worden gebruikt, accentueren de houtstructuur en beschermen tegelijkertijd het oppervlak.

Camelia-olie staat voor conserverende eigenschappen. Sinaasappelolie beschermt tegen snel uitdrogen, Tungolie is de laag die zorgt voor duurzaamheid en bescherming in de afwerking. Granada "Natura" gitaren zijn zowel ecologisch als gezond.
Granada

Reviews

Jos Lambrichs
Jos Lambrichs
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Na 5 jaar dromen dan toch de knoop doorgehakt.
Wat een mooi instrument. Super fijne afgewerkte bouwkwaliteit.
Het lijkt een hele specifieke gitaar. Maar ik vind deze eigenlijk in heel veel stijlen goed passen. Klinkt heel warm en romig over een buizen-amp. Ben helemaal happy deze eindelijk in mijn collectie te mogen hebben.
Is toch wel heel fijn ook eens iets anders te hebben dan LP, ST,TL.
Super Service van LP Guitars. Aanrader.

2 weken geleden
Dennis
Dennis
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

In een woord : prachtig. Zowel qua klank als afwerking.

1 maand geleden
Iboya
Iboya
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

De gitaar is in het echt nog mooier

2 maanden geleden
Paul
Paul
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Beste snaren die er zijn voor mij persoonlijk ,gebruik deze al jaren , en blijf ze zeker aanraden

3 maanden geleden
Anita van Hoorn
Anita van Hoorn
Geverifieerde eigenaarGeverifieerde eigenaar
5/5

Eerst telefonisch contact opgenomen voor gitaar advies. Leon nam er ruim voldoende tijd voor en tijdens het advies heb ik meegekeken op de website. Uiteindelijk besteld en de volgende dag had ik mijn pracht gitaar al in handen. Ivm mijn postuur en kleine handen kan ik nu fatsoenlijk gitaarles volgen. Ik werd bij één oogopslag verliefd op deze Faith Nomad! Als leek kan ik duidelijk horen dat er een geluid in zit die er niet voor onder doet dan een gitaar van groot formaat.

4 maanden geleden
Copyright © 2021 LP Guitars
cartmagnifiercrosschevron-downarrow-up