| Free shipping up € 75,- | Phone +31 (0)6 4645 5700 (10-18hr) |

Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden met DPD of Postnl.nl

Is een product op voorraad en bestel je het voor 14:00 uur, dan bieden wij het nog dezelfde dag aan bij onze pakketdiensten. Gitaren worden (na set-up) binnen 3 dagen na bestelling verzonden. Dan heb je het normaal gezien de volgende dag in huis (uitgezonderd vertraging bij de pakketdiensten). Als je op zaterdag of zondag bestelt, dan wordt je bestelling op dinsdag verzonden. Voor het buitenland is de verwerkingstijd bij de pakketdiensten vaak 1 of 2 dagen langer.

Verzendkosten

Voor alle bestellingen tot €75,00 worden verzendkosten berekend, zoals aangegeven bij de bestelling.
Getoonde verzendkosten zijn altijd inclusief BTW.
Als je op dezelfde dag meerdere bestellingen achter elkaar plaatst, dan kun je dit in het notitieveld van de bestelling opnemen. Wij zorgen er dan voor dat de dubbele betaling voor de verzendkosten aan jou wordt gecrediteerd.
Het is ook mogelijk om je bestelling in onze winkel af te komen halen. Mocht je dit wensen, kun je dit eenvoudig aanvinken, graag wel in het opmerking veld aangeven wanneer je het komt ophalen.

Verzenden

Wij verpakken onze bestellingen met de grootste zorg en in het kader van het milieu hergebruiken wij waar mogelijk dozen en verpakkingsmateriaal. Voor het inpakken wordt een kwaliteitscontrole uitgevoerd, gitaren worden vooraf afgesteld (set-up) in de werkplaats van LP Guitars.

Voor het bezorgen van alle pakketten werken we samen met PostNL, DHL en DPD. Mocht het pakket groter zijn dan brievenbus formaat, dan ontvang je een track and trace code waarmee het pakket te volgen is.
Het pakket zal altijd twee maal aangeboden worden op het door jou opgegeven adres. Na de tweede keer wordt het pakket op een afhaalpunt bij jou in de omgeving afgeleverd. Bestellingen boven de 25 Euro worden altijd met track and trace code vervoerd.

  • De verzendkosten voor pakjes die door de brievenbus passen bedragen € 3,50
  • De verzendkosten voor pakketten bedragen € 7,95
  • Bij een bestelling van meer dan € 75,- zijn de verzendkosten gratis.
  • Deze kosten gelden voor Nederland, uitgezonderd de waddeneilanden.
  • Verzendkosten naar het buitenland op aanvraag.

Heb je aanvullende vragen, dan kun je een bericht sturen naar: info@lpguitars.nl Telefonisch zijn we bereikbaar op: +31 (0)646455700 .

 

Copyright © 2021 LP Guitars
cartmagnifiercrosschevron-downarrow-up